ΝΕΑ

Επανέναρξη λειτουργίας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ-ΡΥΘΜΙΚΗ-ΕΝΟΡΓΑΝΗ. ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΒΑΡΗΣ

Ύστερα από την χθεσινή απόφαση του υπουργείου και της Γ.Γ.Α. για την επαναλειτουργία των αθλητικών σωματείων, με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την επανέναρξη της αθλητικής μας δραστηριότητας όλων των τμημάτων και ηλικιών, την Δευτέρα 8/6/2020 (η αθλητική μας χρονιά πιθανόν να παραταθεί τουλάχιστον μέχρι τις 5 Ιουλίου).
Ήρθε η ώρα λοιπόν, μικροί και μεγάλοι, να συναντηθούμε και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε όλοι μαζί από κοντά στο αθλητικό μας σπίτι. Οι αθλητικές και προσωπικές στιγμές που ανταλλάσσουμε δάσκαλοι με αθλητές αλλά και οι αθλητές μεταξύ τους μέσα από την προπόνηση, με τίποτα σίγουρα δε μπορούν να συγκριθούν με τα βίντεο προπόνησης εν μέσω καραντίνας. Άλλωστε τα βίντεο πιθανόν αύριο να τα έχουμε ξεχάσει αλλά οι στιγμές που βιώνουμε μεταξύ μας μένουν για πάντα χαραγμένες στις ζωές μας.
Ο σύλλογός μας, λειτουργώντας με αίσθημα ευθύνης όλη αυτή την περίοδο, έτσι και τώρα στην επαναλειτουργία του τηρεί όλα τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες από τα αρμόδια όργανα και ομοσπονδίες. Για αυτό θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την ασφαλή προσέλευση σας στις εγκαταστάσεις μας και τον τρόπο λειτουργίας μας.
– Αρχικά θα δημιουργηθούν νέα ολιγομελή τμήματα με βάση την ηλικία και την ζώνη χωρίς να υπάρξουν μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο πρόγραμμα.

Η παραμονή του συνοδού στον προθάλαμο κατά την διάρκεια της προπόνηση θα απαγορεύεται.
Θα δοθεί έμφαση στην εκμάθηση της ύλης των ζωνών (εφ’ όσων δεν θα υπάρξει αγωνιστική δραστηριότητα) για τις καλοκαιρινές εξετάσεις εγχρώμων, πιθανών και μαύρων ζωνών, όσων αφορά το Ταεκβοντό. Ασκησιολόγιο, ενδυνάμωση, ευλυγισία κ.α. όσων αφορά τις προπονήσεις Ρυθμικής και Ενόργανης γυμναστικής.
Ο προ-αγωνιστικός ιατρικός έλεγχος είναι σημαντικός πριν ξεκινήσει ο κάθε αθλούμενος/η προπονήσεις, μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα αποχής και πανδημίας.
– Αθλητές/τριες κάτω των 13 ετών οι οποίοι/ες έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας (συμμετοχή σε kim n liu, γυμναστράδα ή οποιαδήποτε επίσημη διοργάνωση εκτός baby cup) και αθλητές/τριες άνω των 13 ετών με ή χωρίς δελτίο αθλητικής ιδιότητας, υποχρεωτικά συμπληρώνουν το ιατρικό ιστορικό https://gga.gov.gr/images/entypo_proagonistikou.docx και προσκομίζουν στη γραμματεία του συλλόγου σχετική *ιατρική βεβαίωση https://gga.gov.gr/images/%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%9A%CE%97_%CE%92%CE%95%CE%92%CE%91%CE%99%CE%A9%CE%A3%CE%97_v5.pdf ότι είναι κλινικά υγιείς, η οποία θα φέρει υπογραφή και σφραγίδα ιατρού. Τα δύο αυτά αρχεία μπορείτε να τα πάρετε εκτυπωμένα και από την γραμματεία του συλλόγου από αύριο Τρίτη 2/6/2020 μέχρι και την Παρασκευή 5/6/2020 τις ώρες 17.00-19.00.
– Για αθλούμενους/ες κάτω των 13 ετών οι οποίοι/ες δεν έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας, δεν απαιτείται η συμπλήρωση του ιατρικού ιστορικού και η προσκόμιση σχετικής ιατρικής βεβαίωσης. Στην περίπτωση αυτή, επιτρέπεται η πρόσβαση στις αθλητικές μας εγκαταστάσεις με την εγγραφή από τον συνοδό των στοιχείων του αθλητή στον Κατάλογο Εισερχομένων-Εξερχομένων που διατηρεί ο σύλλογος, για ενδεχόμενη ιχνηλάτηση.
– *Συστήνουμε τον καρδιολόγο Θεόδωρο Ζωγράφο για την χορήγηση της ιατρικής βεβαίωσης. Κάνει ειδικές τιμές επίσκεψης για τους αθλητές του συλλόγου μας https://thoraxmed.org/.
Όπως καταλαβαίνετε ο χρόνος είναι λίγος και οι θέσεις περιορισμένες. Παρακαλούμε ετοιμάστε το συντομότερο τα απαιτούμενα έγγραφα και δηλώστε μας την συμμετοχή σας, έτσι ώστε να βγάλουμε το συντομότερο ένα πρόγραμμα. Ενημερώστε μας άμεσα για την συμμετοχής σας από αύριο Τρίτη 2/6/2020 μέχρι και την Παρασκευή 5/6/2020 στην γραμματεία του συλλόγου 17.00-19.00, στα τηλ. 210 89 79 009 – 6906569003 ή στο taekwondovaris@gmail.com.
Με εκτίμηση η ομάδα του συλλόγου,
Σύντομα και πάλι μαζί να γεμίσει με παιδικές φωνές ο χώρος μας!